PYSÄKÖINTI – TORIPARKKI – Apaja

PYSÄKÖINTI – TORIPARKKI

Toriparkin kautta Apajaan

Kauppakeskus Apajaan on suora yhteys Toriparkista K1-tasolta. Toriparkissa on 1280 autopaikkaa ja parkkihallin korkeus on 2 metriä. Helpoiten pysäköinti onnistuu käyttämällä Moovy-sovellusta, jonka saa ladattua Play-kaupasta tai AppStoresta.

Toriparkkiin pääsee kätevästi valtatie 5:ltä, sisäänajoluiskat ovat Puijonkadulla ja ulosajoluiskat Haapaniemenkadulla. Sisään ajaessa ota puomiautomaatista pysäköintilipuke. Kun olet maksanut pysäköinnin automatiikka tunnistaa pysäköinnin maksaneen auton rekisterinumeron ja avaa puomin. Pysäköintikorttia ei siis tarvitse ulos ajaessa käyttää. Moovy-asiakkaille puomi aukeaa automaattisesti sekä sisään, että ulos ajaessa eikä kassalla tarvitse käydä. Moovy-pysäköinnissä veloitus tapahtuu suoraan maksukortilta.

Toriparkissa K1-kerroksessa sijaitsee kolme kahdella Type2-pistokkeella varustettua latauslaitetta, jotka mahdollistavat sähkö- tai hybridiauton samanaikaisen latauksen kuudessa pysäköintiruudussa. Latausteholtaan pistorasiat ovat vähintään 22kW. Latauspisteet sijaitsevat Apajan H-portaan lähellä keskeisellä paikalla. Lataushinnoittelusta ja laskutuksesta vastaa Väre. Toriparkissa on 20 invapysäköintipaikkaa porrashuoneiden läheisyydessä sekä 13 moottoripyöräpysäköintipaikkaa.

Toriparkki on varustettu nosto-ovella, joka on yöaikaan suljettu. Autolla nosto-ovea lähestyessä se aukeaa automaattisesti. Yöaikaan autoa noudettaessa pysäköintihalliin pääsee torilta syöttämällä pysäköintilipuke A, D, E, tai H-porrashuoneen ovilukijaan. Samat lukijat palvelevat myös Moovy-asiakkaita (toimii sovelluksesta löytyvällä PIN-koodilla).

Lisätietoja www.kuopionpysakonti.fi/toriparkki