Käsillä Ry:n näyttely Apajassa toukokuun ajan – Apaja

Käsillä Ry:n näyttely Apajassa toukokuun ajan

Kuopion Käsityöyhdistys Käsillä ry aloitti toimintansa vuoden 2014 alussa.Yhdistys toimii 1842 rakennetussa empiretyylisessä koulurakennuksessa, joka nykyään on myös kaupungin suojelukohde.

Toimintamme pääperiaatteena on vanhojen käsityötaitojen, kuten kankaankudonnan, neulomisen, virkkaamisen, kehräämisen ja huovuttamisen opettaminen ja harrastuksen ylläpitäminen.

Yhdistyksemme on yleishyödyllinen yhdistys, jota Kuopion kaupunki tukee, eikä tarkoituksena ole tehdä taloudellista voittoa. Jäsemäärä on tällä hetkellä noin 40 ja lisää innokkaita käsityön harrastajia sopii mukaan joukkoomme. Järjestämme kursseja lapsille ja nuorille, sekä myös varttuneemmille käsityön harrastajille. Mukaan voi tulla, vaikkei taitoja olisi ennestään ollenkaan!

Käytössämme 13 isot kangaspuut, pöytäpuita ja luomapuut. Luomme tilausloimia toiveiden mukaan, mutta asiakas voi myös tulla itse luomaan oman loimensa. Meillä on myös kaupungin suurin trikookudevalikoima!

Meillä toimii myös ompelimopalvelut: teemme korjausompelua ja annamme ohjausta omatoimiompelijoille.

Palvelemme asiakkaita ma-pe klo 10-14.30, mutta kutojilla ja ompelijoilla on mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käsillä ry – Vuorikatu 9 C – 0447207739 – www.kasillary.com