The Big Fat Greek Gyros – kreikkalaisen kotiruoan buffet – Apaja

Kreikkalainen ruoka jättää mieleenpainuvia lomamuistoja Kreikan matkailijoille. The Big Fat Greek Gyros antaa mahdollisuuden uudistaa nuo muistot kreikkalaisen ruoan ystäville ja tuo uusia makuelämyksiä niille, jotka eivät ole vielä Kreikassa käyneet.

Kreikkalainen ruoka tunnetaan maailman terveellisimpänä ruokana, joka on ravintorikasta, tuoretta ja maukasta. Kreikkalaisessa ruoassa käytetään paljon oliiveja, oliiviöljyä, jugurttia, fetajuustoa, pitaleipää, runsaasti kasviksia, terveellisiä yrttejä ja vartaassa paistettua lihaa.

Kuopiossa The Big Fat Greek Gyros on tarjonnut kreikkalaista ruokaa vuodesta 2015 ja Kuopion torilla on kreikkalaista ruokaa saanut buffetista jo vuodesta 2021, samana vuonna yrityksen toimintaa laajennettiin myös Ouluun. Oulussa syksyllä 2023 aloitettiin kreikkalaisen kotiruoan buffet ravintolassa ja erinomaisen vastaanoton jälkeen päätimme tarjota kreikkaruoan buffettia myös kuopiolaisille Apajassa torin alla.

Kotiruoan buffetissamme on tarjolla suosituimpia kreikkalaisten syömiä salaatteja, levitteitä, pääruokia ja jälkiruokia. Buffet sisältää paljon kreikkalaisia tuotteita kuten mm. pitaleipää, kreikkalaista salaattia, tzatsikia, oliiveja, fetajuustoa, viininlehtikääryleitä ja Melizanosalaattia. Buffetista saa hyvin syömistä myös kasvisruokailijat, vegaanit, vilja-ja maito-ongelmaiset. Lihapöydästä löytyy päivittäin mehevää kanagyrosta, jonka rinnalla on joka päivä vaihtuvia ruokia kuten Moussakaa, lammas-kleftikoa, nauta-Stifadoa, Souvlakia, Pastitsiota jne. Jälkiruokia on tarjolla myös monenlaisia; Baklavaa, Bougatsa-kermapiirakkaa, Ravanikakkua ja Halvaa kahvin tai kreikkalaisen vuoristoteen kanssa.

Tervetuloa syömään kuin kreikkalaiset, hyvin ja terveellisesti.

Kotiruokabuffet ma-pe 10.30-16.00 ja la 11-17. Pitaleipä ja lautasannokset ma-pe 16-20 ja la 17-20.

050 575 4091  |  marlena@gourmetstreetfood.com