Taloasema Kuopio – Apaja

Taloasema on suomalainen palveluyritys, joka tarjoaa isännöintipalveluita paikallisten yrittäjien kautta. Palvelukonseptimme ja toimintatapamme perustuvat pitkään isännöintikokemukseen sekä arvostavaan ja nykyaikaiseen kiinteistönpitoon. Tuotteitamme löytyy jokaiseen tarpeeseen, niin pienille muutaman asunto-osakkeen kokoisille taloyhtiöille kuin suurille yli 100 asunto-osakkeen omaaville.  

Sähköiset palvelut

Taloyhtiö saa veloituksetta käyttöönsä omat kotisivut, jotka ovat jaettu hallituksen ja osakkaiden sivuihin. Hallituksen jäsenillä on ajantasainen pääsy kaikkeen asiakirja-aineistoon, kuten hallinnollisiin ja teknisiin asiakirjoihin, kulutustilastoihin ym. ja he pystyvät myös muokkaamaan ja lisäämään asiakirjoja verkkopalveluun.

Avoimuus

Taloyhtiön hallitus saa veloituksetta tunnukset taloushallinnon ohjelmaan, josta hallitus voi reaaliaikaisesti seurata mm. yhtiön pankkitilin saldoa, avoimia laskuja, tuloslaskelmaa ja vastikerästien tilannetta.

Asunto-osake on usein arvokkain henkilökohtainen omaisuus ja sen arvon säilyttäminen sekä edulliset asumiskustannukset ovat minulle tärkeitä tavoitteita isännöinnissä. Hoidan hallinnollisen isännöinnin toteuttaen omistajien toiveita yli 25 vuoden liiketoimintakokemuksella. Yrittäjänä olen toiminut jo aiemmin 18 vuotta ja samalla yrittäjämäisellä asenteella kelloon katsomatta hoidetaan myös Teidän taloyhtiöidenne asiat kuntoon. Rakennetaan tulevaisuus yhdessä. Tervetuloa Taloasema Kuopion asiakkaaksi!

mika.vaisanen@taloasema.fi Yrittäjä, Isännöitsijä p. 0400 929 820

http://www.taloasema.fi