Kultatukku – Apaja
Kultatukku

Kultatukusta saat kauniit, aidot jalometallikorut ja pöytähopeat kilpailukykyiseen hintaan. Toiminnan kantava ajatus on huolehtia ympäristöasioista niin, että asiakkaalla on mahdollisuus hankkia kierrätetty koru uuden sijasta. Kullan louhiminen rasittaa ympäristöä ja näin ollen kierrätyskorun hankkiminen on todellinen ympäristöteko.

Rikkinäiset kultakorut sulatetaan uudestaan ja niistä tehdään yhteistyössä suomalaisen sopimusvalmistajan kanssa uusia kihla- ja vihkisormuksia. Tervetuloa vastuullisille kultakaupoille ja myymään tarpeettomat jalometalliesineesi.

Kultatukulla on 9 koruliikettä Suomessa. Kauppakeskus Apajan Kultatukussa on sekä osto- että myyntipiste.

KULTATUKUN OSTOPISTE
Kultatukun ostopisteissä voit myydä tarpeettomat jalometallisi uusiokäyttöön. Ostopisteissä saat henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun. Myyminen on näin turvallista ja vaivatonta. Turvallisen kaupankäynnin takaamiseksi kaikille osapuolille, tarkistamme aina henkilöllisyyden. Arviointi on ostopisteissä ilmaista. Maksu suoritetaan välittömästi tilille.

KULTATUKUN MYYMÄLÄ
Kultatukun myymälöissä on kattava valikoima secondhand-koruja, ketjuja, pöytähopeita, vihki- ja kihlasormuksia. Kaikissa myymälöissä on myös uusia koruja ja kihla- ja vihkisormuksia myytävänä, hyvät valikoimat, oikeat hinnat! Tuotteemme löytyvät myös verkkokaupastamme.

Avoinna: ma-pe 10-18
045 843 5686 |  www.kultatukku.fi